Sie sind vermutlich noch nicht im Forum angemeldet - Klicken Sie hier um sich kostenlos anzumelden  
Sie können sich hier anmelden
Dieses Thema hat 33 Antworten
und wurde 734 mal aufgerufen
 Transcendentni forum
Seiten 1 | 2 | 3
brella Offline

29.12.2004 22:02
#16 RE:Pivo ... Antworten

Ako je "plan zivota" kao OS upisan implicite u svakoj stanici, onda je netko morao "instalirati" taj OS. Tko je taj "instalater"?

Inace pod "crnjakom" sam mislio na crno vino, a od piva volim "weizenbier", ono mutno....

Gast
29.12.2004 22:03
#17 RE:O pa druze jebo Haag ... Antworten

Ma jesu moj kurac. Nego vi ste svi pametni i razumni momcovi, pa kad mi se bude malo podjebavalo, onda odoh malo opicit po Duuuuji, haha...

brella Offline

29.12.2004 22:03
#18 RE:Ovo je moja omiljena tema Antworten

Ma jel onih na zidu, za struju?

jebo Haag ( Gast )
29.12.2004 22:05
#19 RE:O pa druze jebo Haag ... Antworten

Nije proslo prvi put (dok se malo ustelim s ovom zavrzlamom od foruma, hihhi): velim; Vi ste svi pametni i razboriti momci, koga cu podjebavat? Vidis da treba s vremena na vrijeme jedan Duujo (kao boks-vreca)?

FTH ( Gast )
29.12.2004 22:07
#20 Salteri Antworten

Jok Breki. Teorija saltera ti se svodi na vrlo jednostavnu caku: Naime kad umres (otegnes papke, crknes, krepas i tako tooo), jednostavno se ugasi tvoj salter (na zidu, ako bas hoces...). I gotovo. Nema vise, popapala maca?

brella Offline

29.12.2004 22:10
#21 RE:Salteri Antworten

ja sam opet siguran da se film nastavlja isto kao sto je i bio u zadnjoj sekundi prije smrti (kaze jedan rodjo: "mora se mrrrrrt!"), samo bez tijela.

Primjeri NDE (Near Death Experience) su mnogobrojni.

Moloh Offline

29.12.2004 22:11
#22 Plan zivota ... Antworten

Ma ja ipak ne vjerujem u plan zivota. Zar ti nije Stanley Miller-ov eksperiment dovoljno uvjerljiv da zivot ipak stvorio spontano. Ti izgleda vjerujes u plan zivota, tj. u OS, tko je onda po tebi sistem administrator?

Aaaa crno vino dakle ... pa ti si onda neki kapitalist Mi prolelteri smo ti presiromasni da pijemo bilo koje vino od kojeg ne zaboli glava, pa onda radije tucemo po pivama

Moloh Offline

29.12.2004 22:12
#23 NDE Antworten

Je li taj NDE nesto slicno kao OBE (Out Body Experience) ?

FTH ( Gast )
29.12.2004 22:13
#24 RE:Salteri Antworten

E, Breki, znas kako cemo? Ti kad umres, steci ces iskustvo; pa ces nam poslije detaljno ispricat, a?

brella Offline

29.12.2004 22:15
#25 RE:Plan zivota ... Antworten

Doktore, sigurno mozes kupiti dobrog vina, ona juznoamericka su obicno relativno jeftina a dobra. Ja rado pijem Vina Tarapaca iz Chilea, ta se kod nas u CH jos i mogu platiti.

Administrator je Apsolutni Um, zvani Bog ili slicno. Transcendentalno prisutan u svakom atomu, ali i odsutan utoliko da nam omoguci relativnu slobodu odlucivanja. Mi smo njegove emanacije, kao sto su zrake Sunca emanacije istog.

brella Offline

29.12.2004 22:16
#26 RE:NDE Antworten

Jeste, samo je razlika da je NDE "prisilan", a OBE spontan

FTH ( Gast )
29.12.2004 22:19
#27 RE:NDE Antworten

Ja sam vise za BE nego za OBE jos ako se nadje mlada i nagodna SKOJ-evka

brella Offline

29.12.2004 22:22
#28 RE:NDE Antworten

FTH imas pristup i na forum "Privatno", koji obicni posjetioci ne mogu vidjeti. Ako imas nesto diskretno priopciti , bujrum.....

Moloh Offline

29.12.2004 22:31
#29 RE:NDE i Vina ... Antworten

Ova Tarapaca vina ne mogu naci u Holandiji, vec sam trazio . No rekoh vec, tjesim se sa jakim belgijskim pivama, pa mi na kraju dodje nekako na isto. No, pustimo sada to.

Plasio sam se da ces doci na to da je Bog sazluzan za stvaranje zivota. Ne znam, to mi se cini najspekulativnije od svega. Otkud onda Bog? Je li on nastao spontano? Sa svemirom, velikom praskom, ili prije. Je li on prouzrocio veliki prasak. Znas, ja sam ipak fizicar, sve nekako gledam kao rezultantu elementarnih sila medju cesticama, pa mi se Bog ne uklapa u moj dozivljaj svijeta.

Sta se tice OBE-a, ja nisam siguran da li sam to dozivio u pubertetu. Mozda jesam, ali tesko mi je sebe vise u to uvjeriti. U stvari, vidio sam sebe izvana i izasao sam kroz prozor svoje sobe, pa se vratio u sebe. Ali nisam siguran da li sam to sanjao. A nemam muda ponovo pokusati, sta ako se ne uspijem vise vratiti Sta se tice opstanka duse ... imam tu jedan praktican problem. Ako sve duse nakon smrti kroz bijeli tunel odu na neko odredjeno mjesto ... i ako su tamo sve duse od postanka covjeka, onda tamo mora biti poprilicna guzva. Negdje sam procitao da je do sada zivljelo i umrlo oko 100 miljardi ljudi, zar je moguce negdje smjestiti 100 miljardi dusa. I sto je sa dusama pascadi i prasadi? Jesu li i oni sa ljudskim dusama? I osim toga, na tom mjestu gdje se duse skupljaju, mora da je ubitacno dosadno. Zamisli vjecnost u guzvi od 100 miljardi dusa, a nemes nicega, cak ni svoje tijelo

brella Offline

29.12.2004 22:46
#30 RE:NDE i Vina ... Antworten

Apsolutno Biche (de se tako izrazim) ne nastaje, niti ne prestaje. Taj koncept je za nase poimanje problematican, mozda se jedino mozemo pribliziti kroz trenutak. Kad se duh bezrezervno koncentrira na SADA, dolazi do trancendencije izvan vremena, a to je (po mistickim filozofima) bozansko stanje.

Ja sam dozivljavao nekoliko puta OBE, i to me je ozbiljno potaknulo da odgovore trazim i izvan materijalisticke slike svijeta.

Ako pogledamo na prakticni beskraj materijalnog kosmosa, ond nema problema za jos toliko dusa. No Hindusi tvrde da postoji reinkarnacija, tako da tih dusa mozda i nema toliko...

Misli mda na visem stupnju vibracija nema dosade. Kao mlad sam kusao halucinogene, i vec samo prosirenje cula izvan standardnog spektra mi je otkrilo totalno nove perspektive, a kamo li oslobodjenje od tjelesnih okova.

Seiten 1 | 2 | 3
 Sprung  
Xobor Erstelle ein eigenes Forum mit Xobor
Datenschutz